Vaša cesta k novému bývaniu

byty, rodinné domy, chaty, pozemky, prenájom, sprostredkovanie, konzultácie, odborná pomoc ...

REALITY MK PREŠOV, Hlavná 99, Prešov, tel.:051-7734667, mobil:0908869010, realitymk@zoznam.sk

Vitajte na našej stránke!

Realitná kancelária s výhodnou polohou - uprostred mesta na Hlavnej ulici, číslo 99 v Prešove. Klimatizované priestory slúžia pre príjemné a spokojné vybavenie Vašich požiadaviek.

Profil firmy:
Nehnuteľnosti - novostavby, domy, byty, pozemky, kancelárie a obchodné priestory nájdeme podľa Vašich predstáv. Vieme, že je to pre Vás vážny krok, ktorý urobíte niekedy iba raz za život, a preto je Vaša spokojnosť našou prioritou a Vašou príjemnou skúsenosťou.

Každá takáto transakcia vyžaduje postupnosť následných krokov a vybavovaní, ktoré vybavíme za Vás. Zabezpečujeme kompletný servis, počnúc vyhľadávaním vhodnej lokality, potom nehnuteľnosti, vystupujeme v pozícii predávajúceho alebo kupujúceho za Vás a s Vašim súhlasom s adekvátnymi znalosťami trhu ponuky a dopytu. Poskytujeme právne služby pri prevode nehnuteľnosti, vypracovanie kúpnych zmlúv, návrhov zápisov do katastrov a sledujeme celý priebeh prevodu vlastníckych vzťahov.

Vaše požiadavky budú zverejnené na našej internetovej stránke a inzerujeme v dostupných miestnych i medzimestských médiách. Ďalej poskytujeme služby pre investorov vyhľadávaním vhodných lokalít, právne vysporiadanie, ošetrime a zistime stav inžinierskych sietí, územné rozhodnutia, stavebné povolenia a dotiahneme celu transakciu do úspešného konca.

Veríme, že využijete nami ponúkané služby a navštívite nás.